Samenwerking On Your Way

SK Wachtebeke zit niet stil, en heeft alwéér een nieuwe samenwerking afgesloten! 

De club slaat de handen in elkaar met een “oude clubbekende”, nl. Katrien Volckaert. Haar Wachtebeekse firma ON YOUR WAY is gespecialiseerd in tal van ondersteuningen naar zowel kinderen als volwassenen op het mentale vlak. 
Als persoonlijk coach biedt zij nu al professionele ondersteuning aan aan jongeren en volwassenen waarbij zij zich specialiseert in de thema's ouder-coaching, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en de combinatie hiervan met autisme spectrum stoornis. 

Hieronder leggen beide partijen uit waarom: 

 
“SKW Jeugdbestuur”: 
Als club ondersteunen wij 100% acties zoals bv “Stip It”, en met deze samenwerking willen wij ons anti-pest beleid professioneler aanpakken. Daarenboven voeren wij integriteit alsook een positief gevoel zowel fysiek als mentaal hoog in het vaandel, vandaar dat we denken dat deze samenwerking ons als club zal helpen verder groeien! 

Katrien van On your way zal oa. optreden als vertrouwenspersoon, een eerste aanspreekpunt dat kan ingeroepen worden wanneer een spelertje zich om 1 of andere reden niet lekker voelt in zijn vel. Maar ook andere ondersteuningen naar de club toe zullen in een later stadium worden voorgesteld. 

“Katrien“: 

Zowel voetbal als Wachtebeke draag ik een warm hart toe. Mijn band met SKW bestaat al eventjes.  Als ouder van een voetballende dochter en een voetballende zoon, als ex-speelster bij de Safarkes en als ex-trainster van SKA verscheen ik menigmaal op en rond de terreinen. 

Dat de club mij gevraagd heeft om samen te werken rond het welbevinden van de spelertjes, vind ik dan ook een hele eer. Ik ben ervan overtuigd dat spelers pas echt open kunnen bloeien wanneer ze zich goed in hun vel voelen. Open communicatie, duiding en een positieve groepssfeer met openheid voor diversiteit zijn hiervan de basis. Daar wil ik met veel plezier aan meewerken!