Alles over voetbal! Van het laatste voetbalnieuws, voetbaltransfers, uitslagen en statistieken tot gratis spelletjes zoals een pronostiek en managerspel. Je vindt het hier allemaal!

Antwerp verslikt zich in Moeskroen na flauwe pot zonder publiek

7 uur 57 minuten ago
Na de bekerzege in Brussel opende Antwerp de Jupiler Pro League met een thuismatch tegen Moeskroen. Op papier mocht dat geen probleem zijn voor de manschappen van Leko, maar voor een leeg stadion en in deze extreme hitte weet je maar nooit. En les Hurlus keerden niet van een kale reis terug...

Refaelov wijst Moeskroen op achtervolgen aan

8 uur 45 minuten ago
Ivan Leko heeft voor het competitieduel tegen Moeskroen (met 7 nieuwkomers) twee wijzigingen doorgevoerd in vergelijking met de gewonnen bekerfinale. In doel kiest hij voor Jean Butez, die meteen tegen zijn ex-ploeg mag debuteren. Ook Nill De Pauw start in de basis, ten koste van Lamkel Zé.

Bal rolt opnieuw op Sclessin!

8 uur 49 minuten ago
Standard opent zaterdag op Sclessin zijn voetbalseizoen 2020-2021. Cercle Brugge is de eerste tegenstander die voor de bijl moet. Avenatti en Shamir beginnen in de basis bij de Rouches.

Eerste CL-match van nieuwe seizoen achter de rug

8 uur 56 minuten ago

Terwijl de achtste finales van de Champions League van het voorbije seizoen nog bezig zijn, is ook het nieuwe CL-seizoen begonnen met de allereerste voorronde of zelfs een voor-voorronde. Linfield haalde het daarin met 2-0 van Tre Fiori, met onder meer een doelpunt van Christy Mavinga (ex-La Louvière en Dessel Sport).