Plafondlux

Oorspronkelijk is Plafondlux gesproten uit een electriciteitsbedrijf. In 1999 besliste Benjamin Nicasens om zich verder te verdiepen in het plafondgebeuren. Sindsdien is Plafondlux gespecialiseerd in het plaatsen van verlaagde plafonds, meer bepaald spanplafonds en wanden.  Het aanbrengen van een spanplafond of wand vergt enige vaardigheid. Door de jaren  is er heel wat expertise opgebouwd. Zo begonnen we aanvankelijk met op te warmen kunststoffolies en evolueerden we enkele jaren nadien naar polyesterfolies.  

CLIPSO spanplafonds en wanden beantwoorden qua kwaliteit het beste aan onze verwachtingen. Zij kwamen als eerste op de markt met de polyesterfolies en innoveren constant hun producten.  Zo werken wij steeds met enorm performante spanplafonds en wanden in de meest trendy kleuren of bedrukking.

Ideaal toepasbaar bij een renovatie van een bestaande woning waarbij we meestal in één dag zonder breekwerken van uw nieuw plafond of wand kunt genieten. Meer en meer worden spanplafonds en wanden ook in nieuwbouwwoningen toegepast . Zo kan u gemakkelijk ventilatie- en luchtkanalen wegwerken zonder zichtbare roosters.

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan de wensen van de klant. Eerst  luisteren we naar uw noden en nadien bepalen we samen welke uitvoering en afwerking het beste aanleunt  bij uw project. Gezien ook de ervaring in de elektriciteitswereld helpen wij u graag uw verlichting  te integreren in uw spanplafond of wand. In onze kijkwoning kan u steeds terecht voor persoonlijk advies.
Wij staan iedere zaterdag van 10 tot 16 u voor u klaar. Of in de week na afspraak graag.

Onze zes vaste medewerkers Daan, Didier ,Yves , Quinten , Kurt en Niek zorgen dagelijks voor de correcte uitvoering van de werken en respecteren de afgesproken leveringstermijnen. Sinds een aantal jaar werkt ook Ben's zoon Michael in het bedrijf waardoor opvolging verzekerd is! 

Plafondlux  biedt u 10 JAAR FABRIEKSWAARBORG  en 15 JAAR GARANTIE op de constructie.

Neem vrijblijvend met ons contact voor de uitwerking van uw project.

Tot binnenkort!

Ben en Michael

Telefoon